CARWIZ i u Češkoj

U Pragu i Ostravi od sada možete unajmiti vozilo Carwiz rent a cara.
CARWIZ i u Češkoj

U dvije zračne luke, Zračna luka Prag Vaclav Havel i Zračna luka Leoša Janáčeka Ostrava, od sada možete unajmiti vozilo rent-a-car kuće Carwiz koja putem franšizne mreže otvara svoje prve poslovnice i u Češkoj.

Pod okriljem poduzetnika Erika Rajohnsona Carwiz Češka u prvoj godini poslovanja otvara dvije poslovnice i to u Pragu i Ostravi.

Iako smo poslovanje započeli u vrijeme jedne od najvećih svjetskih kriza u kojoj je rent-a-car industrija posebno pogođena, uvjereni smo kako uspjeh neće izostati. Snažna brend strategija, vizualni identitet i podrška koju svakodnevno dobivamo iz centralne jedinice Carwiza ukazuju nam kako je ovo početak jedne uspješne suradnje.“, nadodao je Erik Rajohnson, vlasnik franšize Carwiz Češka.

Poslovnice se nalaze na najprometnijim zračnim lukama u Češkoj, a Carwiz rent a car je unatoč pandemiji nastavio pružati podršku franšiznim partnerima i klijentima čime se ponovno nametnuo kao izvrstan strateg čije se odluke temelje na strateškom komuniciranju i poslovnom planiranju.  

***

Carwiz rent a car je hrvatska tvrtka koja je nakon otvaranja prvih poslovnica na hrvatskom tržištu putem franšiznog modela poslovanja ubrzo krenula i u osvajanje svijeta. U svega godinu dana ostvaren je globalni uspjeh koji je rezultirao s razgranatom franšiznom mrežom na čak četiri kontinenta i prisustvom u 20 svjetskih zemalja i više od 60 poslovnica.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »