Za naše klijente - više je uvijek bolje!

S prvim danom veljače otvaramo dvije nove CARWIZ rent a car poslovnice.
CARWIZ rent a car - Poreč Centar - Osijek Centar - nove poslovnice

Otvaranjem dviju novih poslovnica nastavljamo širenje poslovne mreže CARWIZ rent a cara od krajnjeg istoka do zapada Hrvatske te pružanje svih naših usluge na tim područjima.

Poslovnica Poreč Centar

Jedna od najpopularnijih istarskih destinacija poznata po šarmantnoj gradskoj jezgri, šetnicama, plažama i restoranima, postala je novi dom naše devete poslovnice. Poslovnica je smještena u samom centru grada na adresi Partizanska 13, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 08.00 - 15.00 sati, subotom od 8.00 do 13.00 sati te nedjeljom na zahtjev.

Poslovnica Osijek Centar

Jubilarna deseta poslovnica svoje je mjesto pronašla u najzelenijem, četvrtom po veličini gradu u Hrvatskoj koji se nalazi blizu ušća rijeke Drave i Dunava. Poslovnica se nalazi na autobusnom kolodvoru, na adresi Bartola Kašića 70 i otvorena je od ponedjeljka do petka od 08.00 - 15.00 sati, subotom od 8.00 do 13.00 sati te nedjeljom na zahtjev.

Za upite i rezervacije obratiti se našoj korisničkoj podršci na telefon  +385 1 4094 444 ili customer.support@carwiz.hr.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »