Special offers

Get the best data roaming with Carwiz and the Yesim app!

Simple, quick, and user-friendly data roaming

Get the best data roaming with Carwiz and the Yesim app!

Create a reservation

Check or edit your reservation

S Carwizom i Yesim aplikacijom do najboljeg internacionalnog roaminga

Jednostavan, brz i user-friendly roaming

Nijedno putovanje ne funkcionira savršeno bez interneta. Objavljivanje fotografija, slanje poruka obitelji ili nešto treće – svi želimo da sve bude učinjeno s nekoliko klikova bez skupog roaminga i drugih nepovoljnih uvjeta mobilnih operatera. Odabirom Carwiz rent a car vozila, naši klijenti od sada imaju na raspolaganju i  Yesim aplikaciju za mobilni Internet.

Riječ je o jednoj od najfunkcionalnijih eSIM aplikacija na svijetu kojom dobivate priliku za povezivanje mobilnog interneta u 138 zemalja svijeta na jednostavan i brz način. Potrebno je samo skenirati QR kod koji ste prethodno dobili, a koji se nalazi i u vašem Carwiz vozilu i preuzeti aplikaciju čime dobivate pristup brzom internetu bez plaćanja roaminga.

Yesim funkcionira na način da za pozive i dalje koristite svoju mrežu, a za mobilni Internet koristite Yesim. Možete se prebacivati ​​između svoje "kućne" kartice za pozive i Yesim aplikacije za mobilni internet. Od sada putujte bezbrižno bez mijenjanja SIM kartica, plaćanja roaminga i traženja otvorenog wi-fija.

Ovo je još jedna dodatna opcija koju Carwiz nudi svojim klijentima, a sve kako bi im pružili jedinstveno korisničko iskustvo, izvrsnu uslugu i pouzdan najam vozila po najpovoljnijim cijenama što je u konačnici i glavna misao vodilja Carwiza. Od sada smo tome nadodali i povoljan internacionalni roaming.

Samo preuzmite aplikaciju i uživajte u stvaranju novih iskustava gdje god se nalazili.

To enhance your browsing experience, CARWIZ web page use cookies and similar technologies. If you continue viewing this website, we will consider that you agree with their usage. More information »