Tuzla – grad Soli

Posjetite grad s jedinim kompleksom slanih jezera u Europi.
Tuzla – grad Soli

Mislite li da nam se je potkrao tipfeler u samom naslovu? Griješite! ???? Tuzla ili prema staro hrvatskom nazivu „Soli“ je grad u Bosni i Hercegovini i grad s Carwiz poslovnicom.

Tuzla je jedno od najstarijih naselja u Europi, a nalazi se na samom dnu Panonskog mora, odnosno ondje gdje se more nekada nalazilo.

Planirate li u Tuzlu u ljetnim mjesecima kada se nadamo da će i cjelokupna situacija biti iza nas, ponesite ručnike i kupaći jer u Tuzli se možete kupati u kompleksu kupališta Panonska jezera (popularnog naziva Pannonica) koji je ujedno i jedini kompleks slanih jezera u Europi.

Ima li bolji razlog za planiranje putovanja nego nova destinacija koja pruža jedinstveno, nikad doživljeno iskustvo kupanja u slanom jezeru? Rezervirajte vozilo na vrijeme i imajte razlog za veselje i kada vam se čini da ono ne postoji!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »