PONUDA ZA SAVRŠEN ODMOR!

Ostvari 15% popusta na noćenje u Kaknju!

PONUDA ZA SAVRŠEN ODMOR!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Sezona putovanja je otvorena!

Duži sunčani dani i ljetno vrijeme polagano nas dozivaju na nova putovanja! Kako bi vam ovo ljeto bilo još ugodnije za vas smo pripremili najbolje cijene najma vozila, a uz 15% popusta na usluge rent-a-cara  i na noćenje u modernom, urbanom gradu u kojemu sve vrvi od života, vaše putovanje će sigurno ostati upamćeno!

Hotela Kakanj, nalazi se u samom centru grada, na idealnoj lokaciji za one koji žele istraživati Kakanj, posjetiti Kraljevsku Sutjesku i zaputiti se u stari kraljevski grad, Bobovac.

Kako ostvariti popust?

Uz svaki najam vozila možete preuzeti svoj Voucher u Carwiz poslovnici u Sarajevu s kojim ostvarujete 15% popusta na noćenje u Hotelu Kakanj!

Planirajte svoje putovanje već danas, krenite prema novim avanturama, a za istraživanje birajte pouzdanog partnera i stvorite nezaboravne uspomene koje ćete zauvijek pamtiti.

Za više informacija nazovite na broj +38762631019 ili pošaljite upit na reservations@carwiz.ba

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »