Carwiz BiH je ponosni sponzor na 2022. Svjetskom prvenstvu u sjedećoj odbojci!

Kao ponosni partner i sponzor CARWIZ rent a car BiH podržava 42. izdanje programa paraolimpijskih igara!
Carwiz BiH je ponosni sponzor na 2022. Svjetskom prvenstvu u sjedećoj odbojci!

CARWIZ rent a car BiH je ponosni sponzor 2022. Svjetskog prvenstva u sjedećoj odbojci koje će se održati u studenom ove godine.

Iako je prvobitno ovo takmičenje trebalo biti održano u Kini, zbog pandemije COVID-19 došlo je do promjene te je Svjetski odbor za paraodbojku odabrao grad Sarajevo u Bosni i Hercegovini kao domaćina za Svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci za muškarce i žene! Savezu sjedeće odbojke BiH je time dobio priliku da po prvi puta u povijesti bude domaćin te organizira prvenstvo u sjedećoj odbojci za ženske i muške timove diljem svijeta.

Bosanskohercegovačka muška reprezentacija u sjedećoj odbojci do sada je osvojila tri Svjetska prvenstva, a ove godine imati će priliku na domaćem terenu ponovno osvojiti titulu najboljih. Točan datum ove manifestacije biće naknadno objavljen, a u Sarajevo se ove godine očekuje dolazak 16 najboljih muških i 16 najboljih ženskih reprezentacija svijeta.

Sigurni smo da će se svi ljubitelji sjedeće odbojke, kako domaći tako i inozemni, odlično provesti i ove godine u Sarajevu – najvećem gradu u Bosni i Hercegovini!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »