Ljeto nam miriše na neka nova putovanja!

CARWIZ online C-BOOK je od sada dostupan za preuzimanje!
Ljeto nam miriše na neka nova putovanja!

Za idealno ljeto nije potrebno otići na drugi kraj svijeta, pogotovo ako još niste stigli upoznati sve ljepote Bosne i Hercegovine, a topli sunčani dani definitivno su idealno vrijeme za otkrivanje i istraživanje novih avantura.

Tražite inspiraciju za putovanje kroz Bosnu? Carwiz online C-BOOK za Bosnu i Hercegovinu otkriti će vam najpopularnije destinacije koje definitivno morate posjetiti ovoga ljeta!

Preuzmite i vi svoj digitalni primjerak, jer ako želite posjetiti neke od najljepših destinacija u Bosni, pobjeći u prirodu, na adrenalinsku avanturu ili u jedan od najljepših gradića na svijetu, C-BOOK skriva nekoliko inspiracija za pravu ljetnu pustolovinu.

Sarajevo, grad koji spaja istočni i zapadni svijet nudi mnoštvo građevina i povijesnih lokacija koje morate posjetiti. Sarajevska Baščaršija, mjesto koje ne smijete preskočiti želite li uhvatiti duh ove zemlje, dok su Banja Luka i Jajce, destinacije prepuni zanimljivih i uzbudljivih atrakcija, samo dio inspiracije koje vas čekaju u ljetnom C-BOOK-u!

Prelistajte ga obavezno do kraja, možda pronađete posebna iznenađenja

Pssst! A čeka vas i odličan popust na sve rezervacije ;)

Uživajte! :)

C-BOOK preuzmite ovdje

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »