Unatoč pandemiji spremni smo za nadolazeću sezonu

Gledamo u budućnost i nadamo se „boljem sutra“.
Unatoč pandemiji spremni smo za nadolazeću sezonu

Unatoč pandemiji koja traje već gotovo godinu dana, ostali smo optimistični, zajedno s našim partnerima tražimo rješenja i nadamo se boljem sutra.

Za sezonu sve je gotovo spremno. Naših sedam poslovnica diljem Bosne i Hercegovine jedva čeka na svoje prve goste, ne uistinu prve goste, već prve od povratka uobičajenom načinu života, a za koji se nadamo da će se uskoro vratiti.

Iako trenutno operativno poslujemo putem naše poslovnice u Mostaru, s velikom željom za povratkom „starom normalnom“ čekamo rad preostalih poslovnica, prije svega onih na zračnim lukama u Tuzli i Banja Luci. Do povratka na „stare staze“ svoja omiljena Carwiz vozila možete rezervirati online, putem maila customer.support@carwiz.ba ili pozivom na broj 00387 6341 5518.

Vidimo se uskoro u Carwiz BiH, a do tada posjetite našu rubriku inspiracije kako biste i vi dočekali spremni svoja prva putovanja od popuštanja mjera.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »