DESTINACIJE

ETNO SELO ČARDACI

Idealna destinacija za jednodnevni jesenski izlet na kojem ćete se osjećati kao da ste u svijetu vila, vitezova i junaka, stvoreno za istraživanje i odmor jest Etno selo Čardaci.
ETNO SELO ČARDACI

Idealna destinacija za jednodnevni jesenski izlet na kojem ćete se osjećati kao da ste u svijetu vila, vitezova i junaka, stvoreno za istraživanje i odmor jest Etno selo Čardaci. Kućice, puteljci i netaknuta priroda okupana u jesenskim bojama čini ovaj mali kompleks kućica savršenim mjestom za šetnju, opuštanje i ukusan obiteljski ručak. 

 

U drvenim kućicama sa šiljastim krovovima i popločenim puteljcima može se i odsjesti, ugođaj ovog malog etno sela savršen je za snimanje jesenskih fotografija kao uspomena na divnu prirodu i gostoljubivost ovog mjesta. 

 

U središtu sela je Mačkov trg na kojem stoji ploča koja posjetiteljima poručuje: “Ne boj se ako ti put pređem!” Drveni most prelazi rijeku Lašvu, a kada ga prijeđete iz restorana “kod Mlina” ćete sigurno osjetiti miris ukusne ribe sa žara, pa svakako za ručak ne propustite isprobati specijalitete koje ovaj restoran nudi. U pivnici - rakijarnici “kod Crnog Mačka” isprobajte domaće rakije, likere i piva, a baš poput srednjovjekovnih vitezova svoju hrabrost možete pokazati kušanjem originalnog proizvoda, rakije nazvane „Viteška krv“. 

 

Dopustite da vas jedinstveni ugođaj koje ovo etno selo nudi odvede u neka davna vremena, uživajte u ukusnoj hrani i nađite mir u šetnjama netaknutom prirodom. Svojim Carwiz vozilom uputite se u grad Vitez i upoznajte sve čari etno sela Čardaci. 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »