Korisnički centar

Prije najma

Pri rezervaciji nije potrebno upisati ni broj ni podatke s vozačke dozvole, no vozilo može preuzeti samo osoba s valjanom vozačkom dozvolom.

Imate li više od 18 godina, možete unajmiti i upravljati našim vozilom, no imajte na umu da se do 23 godine plaća dnevni dodatak za mladog vozača koji se primjenjuje na sve vozače u ugovoru.


Pri preuzimanju vozila potrebno je pokazati valjanu vozačku dozvolu, a vozačke dozvole koje nisu tiskane latiničnim pismom, nego primjerice ćirilici, japanskom ili kineskom, moraju se nadopuniti međunarodnom vozačkom dozvolom.

Da, pri rezervaciji vozila vrši se provjera ispravnosti kartice. Kreditna kartica temeljni je uvjet najma svakog vozila, a ovim putem obavlja se isključivo provjera posjedovanja i njene valjanosti. Vaša kreditna kartica neće biti terećena pri sigurnosnoj provjeri.

Rezervaciju možete unijeti i za drugu osobu, no imajte na umu da je potrebna važeća kreditna kartica na ime glavnog vozača pri preuzimanju vozila.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice: Visa, MasterCard.

Napomena: ne prihvaćamo prepaid ili elektronske kartice, putne kartice, kao ni Visu Electron i Maestro.

Pri rezervaciji vozila obavlja se samo provjera ispravnosti kartice.

Iako se pokušavamo prilagoditi željama svakog pojedinog klijenta, ne možemo jamčiti točno određeni model vozila već samo odabranu kategoriju vozila.

Molimo provjerite u rubrici „Vozila“.

Možete rezervirati vozilo s dizelskim motorom, tako da pri odabiru dodatne opreme u rezervaciji izaberete opciju „Zahtjev za dizelskim vozilom “.

Imajte na umu da se u tom slučaju naplaćuje dodatna naknada.

Naša usluga dostave vozila treba biti ugovorena minimalno 48 sati prije preuzimanja vozila. Usluga se naplaćuje prema važećem cjeniku dodatnih usluga.

Uvijek možete kontaktirati naš Korisnički centar ili neku od poslovnica. Kontakte možete pronaći u popisu Kontakti.

Učešće u šteti je maksimalan dio odgovornosti koju preuzima klijent, a visina učešća ovisi o kategoriji vozila. Iznos učešća u šteti za pojedinu kategoriju vozila možete provjeriti tijekom izrade rezervacije.

Dodatnim paketima pokrića smanjujete vlastito učešće u šteti. Može biti smanjeno na manje učešće u šteti ili bez učešća u šteti. Visina pokrića ovisi o kategoriji vozila, izabranom paketu te broju dana najma. Cijene dodatnih paketa pokrića možete provjeriti tijekom izrade rezervacije.

SCDW (Super Collision Damage Waiver) je pokriće za cjelokupni otkup odgovornosti od učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila.

CDW+ (Collision Damage Waiver Plus) je pokriće za otkup odgovornosti od učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila na umanjeni iznos.

WUG (Wheels Undercarriage and Glass protection) je cjelokupno pokriće za otkup odgovornosti od učešća u šteti nastaloj na podvozju, staklima te kotačima vozila.

Možete ga smanjiti izaberete li jedan od paketa dodatnog pokrića, a ovisno o izabranom paketu, učešće se smanjuje ili ga uopće nema.

Da, ako želite točnu informaciju o cijeni najma, no dodatne pakete usluga i pokrića uvijek možete izabrati i pri preuzimanju vozila.

Kako biste bili sigurni da će tražena oprema biti raspoloživa u trenutku preuzimanja, savjetujemo da dodatnu opremu rezervirate unaprijed.

U našoj ponudi dodatne opreme mogu se izabrati WiFi, GPS (satelitski), dječju sjedalica/booster, zimski lanci, a za sve dodatne potrebe slobodno nas kontaktirajte.

Kao naš korisnik imate slobodu kretanja unajmljenim vozilom unutar BiH, ali i u drugim zemljama. No u slučaju korištenja vozila izvan teritorija Bosne i Hercegovine, naplaćuje se dodatna naknada.

U našoj redovitoj ponudi nema ograničenja kilometraže. U slučaju specijalnih promotivnih aktivnosti, ograničenje kilometraže je uvijek naznačeno.

Naša vozila mogu se koristiti na svega nekoliko sati, no uvijek se naplaćuje minimalno 24 sata. Vrijeme preuzimanja i vraćanja vozila izabire se tijekom rezervacije.

Maksimalno trajanje najma je 30 dana. No u slučaju potrebe za najmom vozila duljeg od naznačenog razdoblja, molimo kontaktirajte naš Korisnički centar.

Da, vozilo se može preuzeti na jednoj, a vratiti u drugoj poslovnici. Popis poslovnica možete provjeriti te odabrati mjesto preuzimanja, kao i vraćanja tijekom izrade rezervacije. Trošak ove usluge („One way service“) bit će pridodan trošku najma te obračunat pri rezervaciji.

Radi makismalne fleksibilnosti, omogućili smo da se vozilo uz individualnu ponudu može vratiti na svakoj lokaciji (ovisno o mjestu povrata).

Tijekom izrade rezervacije mora se navesti točno vrijeme preuzimanja. No vrijeme preuzimanja u svojoj rezervaciji možete promijeniti 12 sati prije preuzimanja vozila.

Napomena: u slučaju kašnjenja zadržavamo pravo neizdavanja vozila.

Da, no u slučaju preuzimanja i vraćanja vozila izvan radnog vremena poslovnice naplaćuje se dodatna naknada naznačena tijekom rezervacije. Radno vrijeme pojedine poslovnice provjerite u popisu Kontakti.

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »